Fellövés 14:55kor élőben

2011.05.15. 12:00 vbence

No signal Egy ritka csemege tekinthető meg hétfőn (2011 május 16-án) három óra körül. Persze előfordulhat a négy vagy ötórai kezdés is. Az ürsiklók startját 2008 óta kísérhetjük figyelemmel az Interneten, élő közvetítés keretén belül. Követhetjük az irányító csarnok eseményeit, valamint (amit még a kabin utasai sem láthatnak) az üzemanyag tartály külső felületén elhelyezett kamerán, egy igen egyedi látványvilágot.

tovább »

Szólj hozzá!

Címkék: nasa élő ustream

610 MHz: no signal

2008.07.25. 00:14 vbence

No signal Úgy fest, véget ért a DVB-H tesztek második stádiuma. A 610 MHz-en (UHF 38-as csatorna) sugárzott loopban 14 kódolatlan (DRM mentes) adás 1-1 órája szerepelt. A Szakácspárbaj című film rajongói, például, megnézhették kedvencüket újra meg újra meg újra az RTL Klub (valamikor januárban rögzített?) adásában. Ez ma már mind a múlt, de tekintsük át, mit is láthattunk a teszt eme stádiumában a levegőben.

tovább »

Szólj hozzá!

T-Mobile: A DVB-H halott

2008.07.20. 11:52 vbence

Sport Nem mai hír, de azért itt helye. Történt ugyanis, hogy a Deutsche Telekom a Vodafone-nal és O2-val közösen sikeres DVB-H teszteket hajtott végre Németországban. A következő, azaz a szolgáltatás beindításáról szóló pályázatot, azonban elvesztették egy média konzorciummal a Mobile 3.0-val szemben. Mit tehet ebben a helyzetben a három óriás? Bérelni fogja a paltformot a nyertestől? Neeeeem . . .

tovább »

Szólj hozzá!

Címkék: németország t mobile dvb t dvb h

Adásban vagyunk: DVB-H tesztek

2008.07.16. 16:15 vbence

ON AIR Gőzerővel folynak a DVB-H tesztek, az Új Média éppen szivárog be a kulcslyukon, HD-READYk vagyunk már, sőt egyenesen drótnélküliek. A forradalom elkerülhetetlen. Vajon a digitális technika meghozza az alkotás rég várt szabadságát, vagy inkább az agymosás még tökéletesebb eszköze lesz? - Természetesen a második a heleyes válasz, viszont vannak ennél érdekesebb kérdések is . . .

tovább »

Szólj hozzá!

Címkék: blog vodafone t mobile dvb h

Utolsó kommentek

digiCAST

Varga Bence hiánypótló orgánuma a digitális műsorszórás rejtelmeiről, avagy egy lelkes médiaamatőr naplója.

Címkék

Friss topikok

Linkblog